Over Esmee

 

over-esmee

Van jongs af aan verwonder ik me over de kleur en vorm van schelpen, bloemen, een mooie steen of stuk hout. Ik voel een drang om de omgeving om me heen regelmatig te veranderen en te vernieuwen. Als interieur- en evenementenvormgeefster ben ik inmiddels altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspirerende omgevingen. De persoonlijke wensen en gedachten van de opdrachtgever vormen de basis van de ontwerpen die ESMEE IDEE aandraagt. De beste concepten ontstaan vaak nog steeds aan zee.

Het mooiste moment voor mij is, als alles geschilderd is, het meubilair er staat en de laatste schroef de wand in gaat. Dan nog even een finishing touch met een plant, dat ene mooie deurknopje en de laatste foto. Tenslotte de toost op het resultaat omdat het er uiteindelijk zo uit ziet, zoals het samen bedacht is. Een heerlijk gevoel!

Bij het Feest van de Liefde is dat het moment dat de bruid de locatie na de styling voor het eerst ziet en even vanuit de drukte en alle gasten een glimlach mijn kant opwerpt, omdat het precies is geworden zoals ze/zij er altijd al van droomde.
 

Particulier

Om een interieur vorm te geven zijn de persoonlijke wensen van de opdrachtgever heel belangrijk. Veel belangrijker dan de laatste trends of hipste kleuren. We maken samen een ontwerp dat volgens jouw smaak in combinatie met mijn ideeën helemaal bij je past, maar toch ook verrassend, vernieuwend en praktisch is.

Er zijn verschillende mogelijkheden

• Optie 1: Een flitsadvies waarbij we een plan maken en de basis van je interieur neerzetten.
• Optie 2: Oriëntatiegesprek, vervolgafspraken en begeleiding bij de realisatie (prijs op aanvraag).
 

Zakelijk

Voor de inrichting van uw kantoor of bijvoorbeeld horecagelegenheid maken wij een verrassend en vernieuwend voorstel dat past bij het concept en de huisstijl van het bedrijf of de organisatie. Met oog voor bedrijfsspecifieke kenmerken en arbeidsplezier op de werkvloer voor zowel de binnen- als de buitenruimte.

We maken een afspraak waarbij jullie wensen en ideeën worden besproken. Naar aanleiding van dat gesprek maken we een indelingsvoorstel, een moodboard en een kleurenvoorstel. De gesprekken en voorstellen worden in een presentatie samengevat, waarbij wordt gekeken of alles naar wens is. Na wat wijzigingen en laatste brainstormideeën ontstaat het definitieve ontwerp. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag! Naar wens begeleiden we het project tot en met de kleinste details.
 

Trouwen

De liefde vieren! Daar gaan we voor op jullie bijzondere dag. Met veel liefde en oog voor details, verzorgen wij de styling. Desgewenst regelen we ‘de hele organisatie’, van locatie en ceremonie tot programmering. Waarbij jullie het stralende middelpunt zijn.

Go Top