Basisschool De Sleutelbloem

De Sleutelbloem

De docentenkamer van Basisschool de Sleutelbloem in Beverwijk was wit, ongezellig en rommelig. De wensen waren; meer gezelligheid, sfeer en groen. Met een plek waar je nog even gezellig kunt zitten met collega’s na schooltijd. De vloer lag er al, geel marmoleum dat was bepalend qua kleurenpalet.

De personeelskamer heeft zicht op het plein met groene bomen en struiken. Geel en groen werden daardoor de accentkleuren i.c.m. bruin en wit en materialen als hout en kurk.

Basisschool De Sleutelbloem Basisschool De Sleutelbloem Basisschool De Sleutelbloem Basisschool De Sleutelbloem Basisschool De Sleutelbloem Basisschool De Sleutelbloem

Aanvullende informatie

Dit project heb ik uitgevoerd in samenwerking met aannemer Hans van Timmerbedrijf C&B. De hoge tafel en ronde tafel zijn geleverd door L&N kantoorinrichting. De stoelen en barkrukken zijn van Zuiver. De fauteuils van Woood en het vloerkleed van Rozenkelim.nl Qua verlichting is er gekozen voor een hang- en wandlamp in wit gespoten metaal van Light en Living en drie gebreide hanglampen van Lemonwise. Rondom is er een groene lambrisering geschilderd om de ruimte knusser te maken. Op de achterwand is er boven de lambrisering kurk geplaatst om actualiteiten van de school op te kunnen prikken. De sfeer binnen het team is door de veranderingen in deze ruimte veranderd omdat er nu vaker na school nog even gekletst wordt en de ruimte tijdens pauze als veel prettiger wordt ervaren aldus directrice Angelique.

Go Top