De Panta Rhei

Deze gezellige en relatief nieuwe basisschool vroeg om een ‘huismerk’. Iets wat steeds terug komt in de verschillende openbare ruimtes, maar toch steeds weer anders is.

Dat is de ‘woordenwolk’ geworden waarin steeds andere woorden zijn gebruikt die van toepassing zijn in de desbetreffende ruimte. De kleuren zijn steeds anders, maar de sfeer loopt als rode draad door de hele school.

De kleuren passen bij degenen van wie het kantoor is. De dames die de coördinatie van de zorg van de school verzorgen zijn bijvoorbeeld vrolijke en gezellige types. Daar hebben we voor rood- en bruintinten gekozen in combinatie met sloophout in een warme tint.

Aanvullende informatie

Voor kinderen die extra aandacht nodig hebben tijdens het leren, hebben we een ruimte in de school gecreëerd waar de kinderen bij de klassenassistentes wat extra uitleg krijgen! Daarom heb ik een verrijdbare krijtbord-wand bedacht (uitgevoerd door www.uwtimmerwerk.nl) die dienst doet als uitlegbord en als rustige plek met weinig afleiding. De kinderen oefenen met tekenen en schrijven op het krijtbord wat ze leuker en motiverender vinden dan op papier. Op de andere kant van de wand hebben we letters getimmerd als decoratief element.

Go Top