De Plataan

Voor de nieuwbouwschool De Plataan in Velsen-Noord mocht ik een ontwerp maken voor de personeelskamer en kantoren. Doordat je even bij moet kunnen komen tijdens de pauzes en in een fijne werkomgeving moet kunnen werken, hebben we gekozen voor een rustige basis. Een pvc vloer met houtmotief en witte en licht grijze wanden. Daaraan hebben we stoelen bekleed met leer in bruin- en antraciet tinten toegevoegd. Daarnaast een wand bekleed met gerecycled hout, witte tafels en groene planten geplaatst. Door een combinatie van ‘hoog’ en ‘laag’ zitten in de ruimte te creëren hebben we gezorgd voor meer variatie en dynamiek.

Aanvullende informatie

In het dressoir liggen spelletjes en tijdschriften. Op die manier kunnen de docenten even ontspannen tussen de hectiek van de gezellige basisschool groepen door. Fotocredits: www.fotograafalkmaar.pro

Go Top