F&M

Het huis van Francisco en Marjolein was door uitbreiding van het gezin ook aan uitbreiding van de leefruimte toe. De garage trokken we bij de woonkamer, waardoor die veel ruimer werd en er genoeg plek kwam voor het stel zelf en voor hun drie vrolijke dochters. De eetkamertafel met stoelen en hanglamp en de salontafel moesten blijven. Verder mocht alles anders! Ik ontwierp een maatkast met opbergruimte voor de kinderen (grote schuifladen), en een teken- en speel tafel, volop ruimte voor alle (kook)boeken, de heerlijke wijnen en de persoonlijke accessoires.

Aanvullende informatie

De maatkast is uitgevoerd door Adrichem interieurbouw. We kozen voor stoere materialen als leisteen aan de wand en grof leer voor de bank. De vloer bestaat gedeeltelijk uit de bestaande plavuizen vloer en deels uit een pvc vloer met houtstructuur.

Go Top