Synetic lunchruimte

Bij synetic heb ik drie hele leuke contactpersonen Renske, Jessica en Elja. Altijd leuk hier even te zijn om plannen door te nemen, op te meten, in te richten en te stylen of weer even te helpen met de planten. Groene vingers zijn is in zo’n pand vol techneuten namelijk moeilijk te vinden 😉

De lunchruimte was al ingericht maar bedoeld voor ongeveer 25 personen. Synetic is in de afgelopen jaren zo gegroeid dat de wens is ontstaan hier met 50 personen te lunchen, kerst te kunnen vieren en de frimibo te kunnen houden. We hebben het bestaande meubilair behouden en aangevuld en anders ingedeeld. In de keuken is een op maat gemaakt keuken eiland geplaatst waar alle borden, bestek, lege flessen en afval in kan staan. En je kunt er met zes personen aan zitten. Hierdoor is het extra gezellig in de keuken. Kan het eiland tijdens borrels als een bar gebruikt worden of als buffet. De lamp met 19 snoeren zorgt voor meer sfeer en gaat alle kanten op waardoor er voldoende licht is als de tlbalken uitgaan tijdens een feestje of borrel (i.c.m. een staande film spot.) We hebben planten opgehangen, poefjes geplaatst om te kunnen gamen, er liggen tijdschriften en bordspelletjes en de voetbaltafel heeft een prominente plek.

Aanvullende informatie

Henriette van Kunstwarenhuis van Jet heeft de borden beschilderd. Ruud van der Klooster heeft het keukeneiland gemaakt en geholpen met klussen. Manon van De Designist heeft de 3D Visuals gemaakt. Zelf heb ik het eiland en het plan ontworpen, de uitvoering begeleid, geschilderd en ingericht en afgestyled.

Go Top