Synetic Haarlem

De vergaderkamers van Synetic waren wit met groene stoelen. Er miste persoonlijkheid, kleur en sfeer.

Vergaderkamer De Vijfhoek kijkt uit op het park met geel- en groentinten daarom hebben we die kleuren als uitgangspunt voor deze ruimte gekozen. De afdeling creatie heeft regelmatig gesprekken met opdrachtgevers in deze ruimte. Op de wand hangen stylingpanelen van DockFour waar presentaties in geplaatst kunnen worden, er kan op de zwarte borden geschreven worden en de foto’s zijn van het 12,5 jarig bestaan voor meer persoonlijkheid.

Vergaderkamer De Grote Markt heeft als hoofdkleuren rood en oranje. Rood is de kleur uit het logo wat subtiel door het hele pand is doorgevoerd. Op de wand hebben we een groot zwart vlak van 3 x 2 meter geschilderd waarop kunstenares Natasha van Kunstmixx tekeningen en teksten heeft gemaakt die passen bij Synetic en De Grote Markt. De schouw hebben we oranje geschilderd en de nis links voorzien van zwarte planken en persoonlijke accessoires en planten.

Syntetic Synetic Haarlem

Aanvullende informatie

De groene, okergele, rode, oranje en grijze stoelen zijn van Hay. De stylingpanelen van DockFour en de vergadertafels van L&N kantoorinrichting. Het kunstwerk is van de hand van Natasha van Kunstmixx. De realisatie van beide kantoren hebben we in twee dagen uitgevoerd in samenwerking met Jim de schilder en Peter de timmerman.

Go Top