Verbouwing ITQ

Vier jaar geleden stapte ik samen met Pieter-Paul van ‘Westerink Interieur’ voor het eerst bij ITQ binnen. Na de inrichting van de meeting room mochten we elk jaar terug komen om een ruimte in te richten. Zo volgden de lunchkamer, het directiekantoor, de demoruimte en een marketing kantoor. Afgelopen lente/Voorjaar 2015 belde Francisco me op en vertelde hij dat ze de begane grond in het pand erbij zouden krijgen in ruil voor een deel van de kantoren op de 1e etage. Na een aantal brainstormsessies ontstond het plan en gingen we in oktober aan de slag met de uitvoering. Belangrijk was een nieuwe vloer in het gehele pand, een uitstraling die echt bij het bedrijf ITQ past, hergebruik van bestaand meubilair in combinatie met nieuw meubilair en een subtiele nieuwe uitstraling aan de buitenkant van het pand. Dat betekent oranje details, een knipoog naar de IT hier en daar en elke ruimte anders, maar toch ook bij elkaar passend. Daar moest wel het e.e.a. voor gebeuren! De meeste tussenwanden zijn verwijderd, deuren vervangen of juist gemaakt op plekken waar ze nog niet waren en wanden werden beplakt met verrassende materialen zoals kurk, leisteen en 3D houtpanelen.

Aanvullende informatie

Half december (2015) hebben we het grootste deel opgeleverd. Door het vertrouwen wat Paul, de directeur van ITQ me gaf om het hele project van de eerste ideeën tot de laatste details te mogen bedenken, begeleiden en uitvoeren samen met een fantastisch bouwteam kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Dat heeft geleid tot een eindresultaat waar de klant tevreden mee is en ik zelf trots op ben.

Go Top