Woonkamer J&C

Johan en Ciska miste in hun nieuwe huis persoonlijkheid, knusheid, kleur en opbergruimte. We hebben een kast op maat ontworpen met links een meubel waar de tv boven hangt, de apparatuur inzit, opbergruimte en een plek voor houtblokken. In het midden is een bio ethanol haard geplaatst en nissen met verlichting voor persoonlijke items meegenomen tijdens hun prachtige reizen. Rechts loopt het meubel op dezelfde hoogte door als aan de linkerkant hier als eetkamerbank.

Er is een nieuwe eetkamertafel geplaatst gemaakt van boomstam planken met antraciet grijze poten. De kozijnen hebben dezelfde tint grijs als de poten gekregen. Er zijn horizontale lamellen geplaatst met grijs ladder band. Ter decoratie hebben we een paneel bekleed met fotobehang van een deur en twee boomstam planken opgehangen voor persoonlijke items en boeken. Er is nieuwe verlichting geplaatst, een vloerkleed neergelegd en er staan nieuwe stoelen aan de tafel en een blauwe fauteuil. Deze hebben we voor een prikkie gescoord bij de kringloopwinkel.

Aanvullende informatie

De kast is gemaakt door timmerman Peter en meubelmaker Ruud. De wanden zijn vlak gestuukt door Stukadoor Erik. Het schilderwerk hebben de bewoners zelf voor hun rekening genomen. Wij hebben het plan bedacht, het meubel ontworpen, de realisatie en eindstyling op ons genomen. Tijdens het fotomoment wilde de kat graag even figureren! ;)

Go Top