Diensten

2D plattegrond, moodboard, tussenafspraak, verlichtingpslan, 3D ontwerp met impressies, kleur- en materiaal voorstel, meubelplan en accessoires voorstel, raambekleding, een maatwerk ontwerp, presentatie aan huis, geprint advies. Incl. vier uur hulp bij realisatie van het plan. Uitbreiding pakket mogelijk.

Omdat geen project hetzelfde is wordt er bij een aanvraag een offerte op maat gemaakt.

Voor de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor of school ga ik graag met u in gesprek! Voor grote zakelijke projecten werk ik vaak samen met L&N Kantoorinrichting. We maken een ontwerp en kunnen naar wens de projectbegeleiding en de realisatie op ons nemen. Incl. het leveren van het meubilair en een team van vakmensen.

Offerte op aanvraag.

Een inspiratiesessie is een afspraak van ongeveer 2-3 uur waarin we je / jullie woonstijlen gaan ontdekken, aan de slag gaan met kleur en je/jullie verschillende woonvragen kunnen stellen. Dit kan gaan over de indeling van de woonkamer, de opstelling van de keuken, de kleuren van de wanden etc.

Dit kan de basis zijn voor een uitgebreider plan of jullie kunnen na deze sessie zelf aan de slag!

In dat geval stuur ik een lijst door met wat we hebben besproken en shoptips of kleurnummers afhankelijk van wat er is besproken.

Als er aan de hand daarvan behoefte is aan een stukje begeleiding tijdens het uitvoeren van de plannen of hulp bij het shoppen van meubilair of bijvoorbeeld behang of raamdecoratie kan dat op uur basis. Mijn uurtarief is € 92,00 incl. btw, excl. reiskosten €0,30 p/km buiten de Beemster.

Een dagdeel samen op pad (maximaal 4 uur). Wil je dat ik mee ga naar een woonwinkel? Of mee ga om de vloer, raamdecoratie en het behang of de kleuren voor op de wand uit te zoeken of met stalen bij je thuis kom? Dan is dit advies iets voor jou! Prijs is excl. reiskosten €0,30 p/km buiten de Beemster en het bijhorende uurtarief daarbij € 92,00.

Maak vrijblijvend een afspraak!