Diensten

2D plattegrond, geprint moodboard en kleurenvoorstel en een lijstje met tips.

3D ontwerp voor de woonkamer (afhankelijk van de grootte van de kamer). Een ontwerp bestaat uit een kennismakingsgesprek, een 2D ontwerp met 3D aanzichten, een moodboard en kleuradvies daarna volgt de presentatie aan huis en wordt er na afloop van het gesprek de vragen en wijzigingen die daar uit voort komen via de mail verstuurd. Uurtarief extra uren € 65.

Moodboard en 2D plattegrond (meerdere indelingen) tussentijdsgesprek, 3D ontwerp met impressies, kleur- en materiaaladvies. Meubelplan, raamdecoratie, ontwerp presentatie aan huis met geprint advies.

2D plattegrond, moodboard, tussenafspraak, verlichtingpslan, 3D ontwerp met impressies, kleur- en materiaal voorstel, meubelplan en accessoires voorstel, raambekleding, een maatwerk ontwerp, presentatie aan huis, geprint advies. Incl. vier uur hulp bij realisatie van het plan. Uitbreiding pakket mogelijk.

Voor de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor of school ga ik graag met u in gesprek! Voor grote zakelijke projecten werk ik vaak samen met L&N Kantoorinrichting. We maken een ontwerp en kunnen naar wens de projectbegeleiding en de realisatie op ons nemen. Incl. het leveren van het meubilair en een team van vakmensen.

Offerte op aanvraag omdat geen project hetzelfde is. Uurtarief € 65,00 p.u. excl. btw. Reiskosten: € 0,40 p.km.

Een flitsadvies is een brainstormsessie van ongeveer 1,5 – 2 uur in waarin je/jullie verschillende woonvragen kunnen stellen. Dit kan gaan over de indeling van de woonkamer, de opstelling van de keuken, kleuren van de wanden etc.

Na het advies mail ik je een lijst door met wat we hebben besproken. Als er na het flitsadvies behoefte is aan een stukje begeleiding of hulp bij het shoppen van meubilair of bijvoorbeeld verlichting dan kan dat op uur basis. Het tarief is € 65 per uur.

 

Een dagdeel samen op pad (maximaal 4 uur). Wil je dat ik mee ga naar een woonwinkel? Of mee ga om de vloer, raamdecoratie en het behang of de kleuren voor op de wand uit te zoeken of met stalen bij je thuis kom? Dan is dit advies iets voor jou! Uitbreiding is mogelijk voor € 65 per uur.

Maak vrijblijvend een afspraak!