Projecten

  • Particulier

Dit gemeentelijk monument in een charmant gedeelte van Beverwijk is opnieuw in de verf gezet, en hoe! Van wit ging veel van het houtwerk naar mystiek zwart. 

Eigenaren Cees en Natasha wilde graag donkere kozijnen, glas in lood om de natuurlijke charme van de woning terug te brengen, een nieuwe traploper, een nieuwe uitstraling in de voorkamer met gouden accenten en meer samenhang in de keuken, achterkamer en tuinkamer.

LEES EN ZIE MEER >

  • Particulier

De opdracht was een sfeervol thuis te creëren waar verschillende woonwensen samen zouden komen, een speelplek in de woonkamer en een slaapkamer voor dochter Janneke van 5 jaar, een riante tafel waar gegeten kan worden met vrienden van de kookclub, een bank waar je kunt bijkomen na een dag werken, de bestaande keuken was heel laag en er stonden onhandige wanden tussen dat openbreken was de wens en de riante slaap annex kleedruimte kon meer knus- en geborgenheid gebruiken.

LEES EN ZIE MEER >

  • Zakelijk

De vloer van marmoleum in een oranje en groen tint was een gegeven en ook de oranje/rode kozijnen en de pantry moesten blijven. Op die kleuren hebben we doorgeborduurd. Het groen en oranje komt terug in de stoffering van de comfortabele stoelen, barkrukken, banken en fauteuils. 

LEES EN ZIE MEER >

  • Particulier

De opdracht voor deze make-over was meer warmte en knusheid creëren. Het wit maakte plaatst voor caramel, groen, oker en oranje tinten. De vloeren moesten aangepakt worden, een make-over van de keuken stond op het lijstje en verder de inrichting van de woonkamer, het kantoor, de hal, het traphuis, de vier slaapkamers en de buitenkeuken.

LEES EN ZIE MEER >

  • Zakelijk

We hebben veel materialen en meubilair vanuit het oude pand hergebruikt en waar nodig een nieuw functie gegeven. Zo hebben we bijvoorbeeld de glasboards die eerst op de wand hingen voorzien van een frame en wielen waardoor het roomdividers zijn geworden.

LEES EN ZIE MEER >

  • Zakelijk

De verbouwing ging van start! De zaak is een week dicht gegaan waarbij de keuken en de inrichting van het restaurant volledig op de schop zijn gegaan. Er werd gekozen voor meer lichte en een combinatie van frisse en warme kleuren. We hebben gebruik gemaakt van verrassende materialen zoals blauwstaal, roestige panelen en oude deuren als wanddecoratie. 

LEES EN ZIE MEER >

Freelance L&N

Samenwerking met L&N Kantoorinrichting

Sinds mei 2018 werk ik op freelance basis voor L&N Kantoorinrichting op de Trompet in Heemskerk. We werkte al jaren samen waarbij ik regelmatig meubilair voor projecten bij L&N inkocht. Toen ik eind 2017 langs kwam om de nieuwe collectie te bekijken vertelde Marc dat er steeds meer om interieurontwerpen gevraagd werd. Beide werden we enthousiast van het idee om intensiever samen te gaan werken en zo geschiedde. De afgelopen jaren hebben we voor opdrachtgevers als Brantjes, Snelstart, OD IJmond, IJmond werkt, Kuuk, Chargepoint, Groep Kennemerwaert, Gasterij Vuurland, Nieuw Akerendam en Scheffer en Sminia ontwerpen gemaakt en deze ook gerealiseerd.

L&N heeft een working showroom in de Trompet waar met veel plezier de projecten uitgewerkt worden. Grote projecten die via Esmee Idee binnenkomen kunnen naar wens ook bij L&N worden ondergebracht. We werken met een goed team van vakmensen en werken met leveranciers als Interstuhl, Palmberg, Satelliet, Lande en Artifort.

www.lnkantoorinrichting.nl

Wil je ook een interieur dat bij je past? Neem dan vrijblijvend contact op.