Tijdens mijn inspiratiereis door Nieuw-Zeeland kreeg ik een berichtje van twee van m’n favoriete opdrachtgevers: 
Hé wereldreiziger : ) Wanneer ben je weer in NL? We hebben een nieuw huis gekocht geloof ik vandaag.. Wanneer begin je weer met werken? 

Ik kreeg alvast een foto door en kreeg bijna zin om weer naar NL te gaan! Wat een leuk project! Het huis was al prachtig maar om het helemaal passend bij dit gezin te maken moest er toch een hoop gebeuren. 

Eind juni was de overdracht en 1 september de verhuizing. Met een fijn team van meubelmakers, timmermannen, schilders, stukadoors, tuinmannen, stoffeerders en de elektricien zijn we aan de slag gegaan! We hebben het project binnen zes weken opgeleverd.

Alles was wit en strak, de opdracht was meer warmte en knusheid creëren. De vloeren moesten aangepakt worden, een make-over van de keuken stond op het lijstje en verder de inrichting van de woonkamer, het kantoor, de hal, het traphuis, de vier slaapkamers en de overkapping!

Dit is het eindresultaat van het nieuwe thuis van Francisco en Marjolein en hun drie mooie meiden! Het was een fantastisch project om te mogen doen omdat ik vanaf de handtekening tot de laatste details mee mocht denken en ook de realisatie heb begeleid. Met veel overleg met F&M en appjes tijdens de verbouwing door is dit project heel persoonlijk geworden en heeft iedereen een eigen plek in huis.

Fotografie:
Jaap Lotstra