KUNST

Samenwerken in dit vak vind ik een heel leuk element van mijn werk. Hieronder een aantal creatieve partners waar ik graag mee samenwerk op het gebied van kunst.

De projecten op de foto’s zijn Esmee Idee projecten, sommige van de kantoorprojecten waren in opdracht van L&N Kantoorinrichting.

De fotografie is een combinatie van de fotografie van Sander van der Torren, Chiela, Jaap Lotstra en mijzelf.

  • Fotokunst

Fotografie talent Lisette Geel weet je te raken. Ik vind haar werk zowel klein als wandgroot uniek en tijdloos, je kunt ernaar blijven kijken. Met haar verfijnde blik en oog voor onverwachte schoonheid weet ze de mooiste details uit de natuur vast te leggen.

Haar portfolio bestaat zowel uit abstracte als figuratieve fotokunst. Ik beschik over haar portfolio. Mocht haar stijl je raken, kijken we welk werk het best bij jou en het interieurontwerp past.

Dit kan zijn in de vorm van een peesdoek met frame, (eventueel akoestisch) behang, op een kussen of bijvoorbeeld een canvas of alu dibond met een baklijst.

Foto’s: Werk Dune Lake in de woning van Thomas & Janneke, fotografie Chiela. Ansichtkaarten en kussens uit de collectie van Lisette.

www.lisettegeel.nl

 

  • Schilderkunst

Natascha heb ik leren kennen tijdens de inrichting van een restaurant in de Hartenstraat in Amsterdam. Er was direct een klik en sindsdien hebben we regelmatig samengewerkt!

Wat ik er heel leuk vind aan haar schilderingen in mijn projecten is dat het heel persoonlijk wordt. Alle wensen en teksten en ideeën kunnen erin verwerkt worden.

Natascha kan je filosofie als bedrijf schilderen, portretten en teksten van leden uit het gezin, een tijdlijn maken of bijvoorbeeld de wijnkaart op de wand schrijven.

www.kunstmixx.nl

  • Woonaccesoires: o.a. Wall-Art, kussens, plaids, vloerkleden, behang. Ook mijn website, allemaal ontwerpen van Nicky Duin

Nicky en ik kennen elkaar al vanaf de basisschool en komen regelmatig samen om te sparren en bij te praten.

De ontwerpen die ze voor NIN-NIT maakt zijn geïnspireerd op de natuur, kleurrijk en vol details.

Voor projecten kies ik regelmatig ontwerpen uit hun collectie en Nicky maakt ook af en toe een Wall-Art op maat zodat het werk naadloos aansluit op de wensen van de opdrachtgever en het interieurontwerp. In de gang in ons huis heb ik gekozen voor het Art Nouveau Sea behang uit de collectie.

www.nin-nit.nl