In 2011 stapte ik samen met Pieter-Paul van ‘Westerink Interieur’ voor het eerst bij ITQ binnen. Spannend.. mijn eerste grote project en dat met allemaal mannen in pak tegenover me aan tafel! Het voelde meteen goed en inmiddels ben ik kind aan huis. Ieder jaar volgde er wel weer een nieuw project en mocht ik door de jaren heen twee interne verbouwingen begeleiden. Inmiddels is ITQ uit haar jasje gegroeid en verhuisd naar een tijdelijke locatie op de Paralelweg in Beverwijk. We hebben veel materialen en meubilair vanuit het oude pand hergebruikt en waar nodig een nieuw functie gegeven. Zo hebben we bijvoorbeeld de glasboards die eerst op de wand hingen voorzien van een frame en wielen waardoor het roomdividers zijn geworden.

Grote verbouwing;

Door het vertrouwen dat Paul en Francisco me gaven, de CEO’s van ITQ  om het hele project van de eerste ideeën tot en met de laatste details te mogen bedenken, begeleiden en uitvoeren samen met een fantastisch bouwteam kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Dat heeft geleid tot een eindresultaat waar de opdrachtgevers tevreden mee zijn en ikzelf trots op ben.

——-

Na eerdere positieve ervaringen met de styling door Esmee is ook de aankleding van onze meeting room en demokamer erg goed bevallen. Het eindresultaat weerspiegelt uitstekend onze persoonlijkheid en de sfeer komt het werkplezier zeker ten goede.

Francisco Perez, ITQ