Na een enthousiast gesprek met Eric, de uitbater van H24 mochten we een voorstel maken. Naast ons (Manon van de Designist en ik ) hebben nog vier partijen een voorstel ingeleverd. Ons plan werd uitgekozen waarna we vol enthousiasme zijn begonnen!

Na wat laatste wijzigingen konden de materialen, verlichting en de op maat gemaakte banken besteld worden. De verbouwing ging van start! De zaak is een week dicht gegaan waarbij de keuken en de inrichting van het restaurant volledig op de schop zijn gegaan. Er werd gekozen voor meer lichte en een combinatie van frisse en warme kleuren. We hebben gebruik gemaakt van verrassende materialen zoals blauwstaal, roestige panelen en oude deuren als wanddecoratie. 

Aanvullende informatie:

Op de wand hebben we H24 lichtletters laten maken door Spoor38. De banken zijn op maat gemaakt door Homint met stoffen van Kobé. Achterin is er een kunstwerk gemaakt door de talentvolle Natasha van Kunstmixx. Ook de teksten op de wijn- en cocktailwand zijn van haar hand. Eric, Manon en ik hebben de verbouwing samen begeleid in samenwerking met Benno de aannemer. Altijd leuk om in Amsterdam aan het werk te zijn. Zeker in de gezellig Hartenstraat, een van de negen straatjes!